Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині промисловість впала на 9%

У лютому 2014 промислове виробництво на підприємствах Дніпропетровської області скоротилося на 9% порівняно з лютим 2013 року.

Про це йдеться в повідомленні Дніпропетровського облстату.

При цьому в лютому 2014 промвиробництво зменшилося на 0,9% порівняно з січнем 2014 року.

Індекс промислового виробництва за січень–лютий 2014р. відносно січня–лютого 2013р. становив 92%, що є результатом діяльності в усіх основних напрямках промислового виробництва: добувній промисловості та розробленні кар’єрів (96,4%), переробній промисловості (86,4%), сфері з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (91,1%).

Серед підприємств переробної галузі перевищити рівень виробництва січня–лютого 2013р., вдалося лише підприємствам з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (107%) та коксу, продуктів нафтоперероблення (104,9%).

Не змогли досягти рівня виробництва  січня–лютого 2013р. підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (95,3%), металургійного виробництва та випуску готових металевих виробів, крім машин і устаткування (86,9%), машинобудування (61,6%).

Негативні тенденції випуску продукції спостерігалися в роботі підприємств з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (88,8%) та соціально-орієнтованих виробництв – харчовій галузі та текстильному виробництві, випуску одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (індекси 91,3% та 97,8% відповідно).

У сфері постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря індекси промислової продукції формуються показниками роботи провідних енергогенеруючих підприємств області, діяльність яких повністю підпорядкована потребам економіки держави та графіку НДЦ – темп випуску продукції на них склав 91% від рівня січня–лютого 2013р.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Промислові підприємства Дніпропетровська реалізували продукцію на 30% більше, ніж у минулому році
Німецькі компанії модернізують шахти Дніпропетровщини
Предприятия Днепропетровщины сократили объемы выпуска продукции
На Днепропетровщине промышленное производство упало на 6,5%
На Дніпропетровщині зросли показники виробництва чавуну, сталі та прокату